Welkom bij Puzzelplek

Veelgestelde vragen

 • Wat is Puzzelplek?
  U kunt elke dag mee spelen met de puzzels. Ik hoor u zal zeggen is dit alles? Nee, dit is nog niet alles, want u kunt ook elke dag punten verdienen. Voor elke opgelost puzzel, krijgt u van ons punten. Deze punten mag u verzamelen en inwisselen voor een prijs. Een prijs verdienen is nog nooit zo makkelijk geweest. Ook de prijsschop is goed gevuld, met onder andere een restaurantcheque, twee persoons vakanties, smartphones en nog veel meer andere leuke prijzen. U krijgt ook een simpel en lekker dik puzzelboek van ons met een variatie van verschillende puzzels. U kunt denken aan sudoku, woordzoeker, calcudoku en nog meer.
 • Is het een langdurige abonnement, zit ik er aan vast?
  U kunt het om de 3 maanden opzeggen. Je speelt tot wederopzegging. Het is dus geen abonnement waar u aan vast zit voor 12 maanden of langer.
 • Hoe kan ik me afmelden?
  Indien u zich wenst af te melden voor Puzzelplek dient u zich binnen de opzegtermijn af te melden van 14 dagen. U kunt zich afmelden via uw persoonlijke pagina hier vindt u het herroepingsformulier, of door te bellen en of te mailen.
 • Wanneer krijg ik mijn prijs?
  Mocht je voor een prijs de benodigde punten hebben behaald dan kun je deze inwisselen in onze online shop. Wij garanderen u binnen 3 maanden altijd prijs indien u dagelijks de nodige games oplost en zo punten scoort!
 • Kan ik ook schriftelijke editie ontvangen?
  Ja, dat kan indien je liever namens Puzzelplek een puzzelboek thuis wenst te ontvangen, dan verzoeken we je om contact op te nemen met onze klantenservice per mail of telefoon.
 • Wat zijn mijn abonnementsgelden?
  Het kost maandelijks € 41,95.
0

Actieve klanten

0

Winnaars

0

Prijzenpot waarde

0

Uitgedeelde prijzen